Cautare

1169 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist cagule si girofar video" (3.20 secunde)
In perioada 6 - 8 octombrie 2010 in Bucuresti a avut loc Conferinta bianuala a sefilor Politiilor Capitalelor Europene, la care au participat reprezentanti din Berlin, Munchen, Varsovia, Praga, Budapesta, Viena si Bucuresti.
In trei ani, primarii au semnat 8.300 de contracte pentru camere video. Sistemele de supraveghere au costat peste 40 de milioane de euro. In Bucuresti, sunt peste 4.500 de camere video pe strazi si in cladiri. Specialistii sustin ca sistemele video nu respecta regulile GDPR.
Cu toate ca legea privind Politia comunitara a fost adoptata si publicata in Monitorul Oficial de mai bine de doua luni, infiintarea acestei structuri este inca incerta.
Fostul prefect de Hunedoara Aurelian Serafinceanu a demisionat din PSD dupa ce a preluat presedintia Fundatiei Crestine Sfanta Maria, care se ocupa de actiuni de caritate. ... Fundatia Crestina Sfanta Maria se ocupa cu ajutorarea familiilor nevoiase, a copiilor defavorizati, dar si a celor dotati.
Iata cele mai importante intrebari si raspunsuri, menite sa va vina in ajutor Cele mai rebele: racelile cailor respiratorii inferioare - Dupa cate zile ar trebui sa ma simt mai bine, in conditiile unei raceli obisnuite, cu nasul infundat? De regula, dupa 5 pana la 7 zile, spun specialistii.
Ce consumi pe timp de iarna grea? ... Simtim caldura cand consumam alcool pentru ca acesta determina vasele de sange sa se dilate, dar acest efect este doar temporar. Radacina de ghimbir este cel mai eficient aliment folosit in cresterea temperaturii corpului.
Dan D., Farcas) La fel ca in SUA, Rusia etc., si in Romania au existat proiecte militare implicand clarvazatori, proiecte care au avut legaturi marginale si cu fenomenul OZN.
Vaticanul si civilizatiile extraterestre (Autor: ... a publicat un raport continand un punct de vedere credibil cu privire la observatiile OZN. Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers.
Consilierii locali galateni vor sa-si cumpere laptopuri cu bani de la contribuabili. Alesii au luat aceasta decizie din dorinta de a face economie la bugetul local.
Intrunit sambata in Capitala, Consiliul National de Coordonare al PD a adoptat in unanimitate o rezolutie in care solicita Guvernului sa demisioneze, iar Parlamentul sa fie dizolvat, imediat dupa anuntarea rezultatelor referendumului din 19 mai.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Comisarul Christian Ciocan si-a cumparat de putin timp un laptop de dimensiuni mici pe care il foloseste pentru a comunica cu jurnalistii. Daca pana acum raspundea la telefon 24 de ore din 24, de-acum inainte ofiterul va fi relationa si on-line cu partenerii sai, ziaristii acreditati.
"Ochii si urechile" Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati si superinspectorii institutiei, astfel pot fi considerati cei 10 controlori care investigheaza fraudele fiscale si care fac parte din Serviciul de Investigatii Fiscale (SIF), infiintat la 1 decembrie 2004.
Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) intareste granitele Romaniei cu echipe de caini specializati in detectarea drogurilor, potrivit unui comunicat al institutiei.
Comisarii Garzii de Mediu Dolj au fost dotati recent cu laptopuri si imprimante portabile si fac cursuri intensive de limba engleza pentru a-si desfasura activitatea la standarde europene. "Fiecare comisar va pleca in control cu laptopul si imprimanta.
Dupa ce in ultimii ani lucrarile de constructie a mult-asteptatelor autostrazi romanesti au trenat, fie din cauza unor neintelegeri intre autoritati si constructori, fie chiar din motive de clientela politica, iata ca Guvernul pare a se dezmetici si gaseste ca realizarea unor autorute moderne este strict necesara in conditiile integrarii.
Comisarii Garzii Financiare Dolj vor lucra în curând 24 de ore pe zi timp de sapte zile pe saptamâna.
Perioada sarabatorilor a fost una spornica si pentru Garda Financiara Constanta, chiar daca in cursul lunii decembrie activitatea s-a desfasurat cu un numar redus de comisari.
Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI) cunoaste in 2008 o revigorare spectaculoasa, dupa ce timp de 3 ani a mers in pierdere.
Complicitatea tacita a catorva banci ce activeaza si pe piata constanteana favorizeaza -cu ajutorul platilor prin virament- afacerile ilegale ale mafiei cerealelor din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", Cristian Radu (foto), comisarul sef al Garzii Financiare Constanta.
google-analytics.com